En regnig fredag

Klämdag och sitter på jobbet med regnet utanför fönstret. Kändes inte alltför svårt att gå hit eftersom det är helg redan imorgon igen men visst hade det varit skönt att vara ledig. Dock är det så att jag inte velat ägnat mig åt vare sig golf eller skog idag på grund av vädret så det är kanske lika bra att sitta här och ringa, skriva, prata och vad man nu gör mer.

Gårdagen ägnades åt golf på förmiddagen. Skönt att vara ute men vädret växlade från varmt till regn till blåst. Spelet gick sådär men det var sekundärt då det var trevligt att umgås på banan med två golfvänner jag inte träffat på en tid. Golfvänner är vänner man träffar mellan maj och september varje år. Därefter övervintrar man och hörs av i maj kommande år igen.

Väl hemkommen fanns det en individ som ville bada så vad göra annat än att sätta sig i bilen och åka ut till Getingberget för bad och lite spring.

Hittade en promenadslinga i onsdags som på kartan såg ut att ta ca en timme. För säkerhets skull kollade jag klockan vid avmarsch och det tog en timme på minuten :). Det var åter på mina gamla jaktmarker, enbart på grusvägar, utan inbjudande lerhål, som vissa av promenaddeltagarna gillar att hoppa i.

Nej, kanske dags att visa sig ute på golvet en stund..

Lite senare samma dag:
Regnet har avtagit. Detta kan innebära att Sörmon får besök vid halvfemtiden. En i vår familj skiter högaktningsfullt i vädret, en gör det inte. Problemet för den som skiter i det är att den andre bestämmer. Känner inte för att få in en halv skog i lägenheten. Just nu ser det ut som att båda familjemedlemmarna får sträcka ut stegen senare.

Golf bokat till 10.50 imorgon

Spotify har slutat fungera på jobbet!
Trots ominstallation funkar det inte. Har kommunen infört en no-spotify-policy måhända?
Tur att Bandit radio finns på webben som substitut.
Just nu spelas "Bittersweet symphony" med The Verve :)

En och en halv timme kvar av arbetsveckan...snälla, låt tiden gå fort!



VCD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0