Bra start

Genomförde spinningen som planerat igår. Tog det lite lugnare än vanligt så att man inte blir för sliten och inte kan genomföra det jag tänkt göra under resten av veckan.

Vidare blev det en timme i skogen efter passet så det var en bra start med träning igår.



VCD

Flytväst?

Golfbanan ligger under vatten och en flytväst torde vara ett vettigare redskap än golfklubbor just nu.
Jag hoppas att det väder vi har nu kan få fortsätta ett tag, så det torkar upp hjälpligt så att vi kan genomföra de sista tävlingarna som planerat.

Ikväll sker årspremiär på spinning. Jag vet redan nu att morgondagen kommer att kännas i benen men det skall bli skönt att komma igång. Planen är två spinningpass respektive två gympass per vecka inledningsvis.

Hösten är klart på gång, vilket normalt sett inte gör mig ett dugg...tvärtom. Dock är jag inte riktigt klar med sommaren ännu känner jag...jag vill dra ut det lite till.
Sen får hösten komma bäst den vill med stormar, regn och gula löv.

Bäst att fortsätta jobba lite.



VCD

We don't need no education...

Golftävlingen förra helgen gick arrangemangsmässigt mycket bra. Vi fick fina omdömen och beröm för vårt arbete och det kändes och känns fantastiskt roligt.

Mitt eget golfspel har en del övrigt att önska då jag har problem med en axel just nu som hindrar mig i svingen och jag fick igår avbryta en tävling för första gången sedan jag började spela i början av åttiotalet.

Den femte maj skall jag se Roger Waters på Globen då han sätter upp "The wall".
1990 hade jag biljett till samma evenmang i Berlin men hade inte råd med resan. Nu, tjugoett år senare, är det dags....jag och lillebror skall iväg och jag är i ett lyckorus.
Det finns bara en sak som skulle vara bättre i musikvärlden för mig och det skulle vara att det var hela Pink Floyd som spelade men detta är näst bästa alternativet.




VCD

Sammanfattning sen sist

Började skriva detta inlägg förra veckan som en sammanfattning av vad som skett sedan sist jag skrev. Jag inser att jag har varit otroligt usel på att uppdatera bloggen men har inte suttit så mycket vid datorn under sommaren. Så, håll till godo, och texten startades för en vecka sedan då jag gjorde min första dag på arbetet.

Sitter åter på jobbet efter fyra veckors ledighet.
Semestern har i huvudsak ägnats åt att spela golf och ta det lugnt, varva ner och ladda batterierna inför hösten.

Var det en bra semester?
Jo, i huvudsak...vissa av de saker som var planerade föll men så är det väl i livet. Man får bita ihop, ta nya tag och gå vidare.

Känns trots allt ganska okej att vara på jobbet. Nästa vecka drar det igång på riktigt med en ny grupp som sannolikt är den sista. Därefter är uppdraget mer eller mindre slutfört och nya uppgifter väntar antar jag.

Helgen 20-22/8 spelas en stor juniortävling på Bryngfjorden som jag är väldigt inblandad i. Mycket jobb som skall göras och som är gjort men det är för det mesta roligt.

Träningen har kommit igång på ett bra sätt med flera besök på gymmet.

Det får fan ge sig att regna nu.

Helgen som gick spelades årets klubbmästerskap på Bryngfjorden. Jag hade goda förhoppningar om en bra placering och ett bra spel men detta kom på skam då jag gjorde en riktigt usel sista runda igår, söndag den 14/8. Ibland blir det så och det är bara att acceptera men det var inte roligt.

Roligare var det att åka till gymmet på tidiga kvällen och få ut lite frustration efter det taskiga golfspelet.

Idag kommer en ny grupp och det var inte den sista som jag skrev ovan. Det blir den tredje gruppen av fem. Vår uppdragsgivare har inte haft så god koll utan förra veckan rasslade det på med nya uppdrag.

Från onsdag eftermiddag har jag ledigt ett par dagar men det blir jobb på klubben hela tiden så det är inte direkt ledigt.

Nu ska jag dra iväg på jobb.



VCD

RSS 2.0