Vindarna vänder?

Sällan varit med om att det varit så ihärdig blåst under så lång tid. I alla fall känns det som att det har hållit på i flera veckor.
I gårdagens golftävling trodde jag att jag skulle blåsa av banan ibland men det gick bra. Okej resultat också...vi kom nia av 44 par, jag och Calle, vilket var fullt godkänt.

Nu säger prognoserna att det skall komma in lite varmare väder igen och det vore riktigt skönt. Redan nu när jag sitter och skriver finns det en föraning om lite varmare vindar.

Endast tre arbetsdagar denna vecka och fyra nästkommande...skönt!

Ska försöka komma ut och cykla ett par dagar innevarande vecka...försöka förresten...det är väl bara att ta tag i det! Jag ska ut och cykla helt enkelt...

 Nu skall jag börja jobba lite..



VCD




Summing up...

Sedan förra gången jag skrev har jag för första gången varit hemma för VAH (Vård Av Hund).
Kom hem för en vecka sedan och Zacke hade spytt över hela lägenheten. Stackarn skämdes när jag kom hem men det var bara att kasta en matta och lite sängkläder.
Såsom varande orolig husse var jag hemma dagen efter då det fortfarande fanns spår av illamående.

Nu är det bra och det verkade vara något han ätit vilket känns troligt med hänsyn till allt konstigt han slickar på och äter.

Golfen kom igång ordentligt under helgen med spel fredag, lördag och söndag. På söndagen var det årets första tävling som dels gick bra arrangemangsmässigt och hysat bra spelmässigt.

Jag hann även med en cykeltur i skogen på lördagskvällen med trevligt sällskap.

Föreläsningen med Per Johansson som jag sett fram mot blev tyvärr inställd av någon anledning...tråkigt men förhoppningsvis kommer det fler chanser.

Jag gick kurs torsdag och fredag avseende arbetsmarknadscoaching och jag har inte bestämt mig än vad jag tycker om innehållet eller arbetssättet. Vill testa lite innan jag tycker till.

Vädret svänger fram och tillbaka och verkar inte kunna bestämma sig för hur det skall vara. Så länge helgerna är okej är jag nöjd just nu.

Det går att skönja semestern där borta i juli...knappa sex veckor kvar varav åtminstone två av veckorna är kortare arbetsveckor.


Hål nr 10 på Bryngfjorden



Det nya klubbhuset



VCD


Invigt och klart

Då var klubbhuset invigt på Bryngan.

Under viss pompa och ståt så hölls det tal, åts och klipptes band i torsdags kväll då vi som arbetat och/eller köpt aktier i klubbhuset var inbjudna till denna tillställning.

I lördags var det spel för första gången på banan i år med efterföljande lunch och det var väldigt trevligt att kunna sitta och äta och umgås på en uteservering som man själv varit med och snickrat på.

Kommande vecka upptas tre dagar av utbildning och avdelningskonferens. Övrig tid är det buisness as usual.

Jag ser fram mot att lyssna på föreläsning av Per Johansson från Hudiksteatern imorgon. Jag såg honom lite i "Skavlan" i våras och jag tror att det kan bli ett riktigt roligt föredrag.

Jag hoppas att vi snart får det sköna vädret åter men det är inte helt fel med den friska luften som kommer efter regn heller.

Ny premiär ikväll...skall klippa gräs för första gången i år.



VCD

In the flesh

Konsterten i torsdags var allt jag hoppats på och ännu mer.
Det var två och en halv timmes eufori, glädje, intryck och bara så jävla bra!

I trettiotvå år har jag lyssnat på "The Wall" och att äntligen få uppleva det är svårt att uttrycka och jag har inte landat ännu.

I bilen på vägen hem var vi ganska tysta, både jag och bror och satt nog lite till mans och tänkte på vad vi varit med om. Hans upplevelse var lika stark som min, så mycket kom vi i alla fram till.

"So ya thought ya might like to go to the show..."


"In the flesh"


"Another brick in the wall part II".
Minnen gör sig påminda


"Good bye blue sky".
Pink sluter sig alltmer.


Muren växer runt Pink.


"Don't leave me now"
Kontakten med omvärlden blir mindre och mindre.


"Is there anybody out there?"
Snart är Pink innesluten i sig själv.


"Outside the wall"
Den mentala muren är bruten.



VCD


Byggare Bob

Helgen har inneburit fortsatt arbete på Bryngfjordens klubbhus.
Om en dryg vecka, den 12 maj, skall det invigas och det är en hel del grejer som skall fixas fram tills dess.
Det blir dock väldigt fint och ett enormt lyft för klubben.

På torsdag är det äntligen dags för "The Wall" i Stockholm.
Vi köpte biljetterna i september och nu är det äntligen dags.
 
Vi åker vid lunch och kommer att träffa ett par av mina gamla kompisar för lite käk vid framkomst. Dom skall inte följa med på konserten men det skall bli kul att träffa dom.

Jag har tagit ledigt från tolvsnåret på torsdag och slängde även in en semesterdag på fredag så det blir en kort vecka på jobbet.

Det har varit lite kyligare de senaste dagarna. Låt mig få tillbaka värmen!

Hade tänkt att hoja igår men blåsten gjorde att jag valde att vara hemma istället. Nytt försök idag måhända?



VCD


RSS 2.0